در اتاق عمل وسایل الکترونیکی متعددی کار میکند که به هسته های اصلی این اتاق لقب می گیرند. همانند سیستم روشنایی ، سیستم تنفسی یا اکسیژن ، مانیتورینگ و وسایل مربوط عکسبرداری هستند.
در بسیاری از عمل ها از سرپایی گرفته تا عمل های بالای 10 ساعت هم این وسایل کار می کنند و باید یک نواخت و بدون وقفه به فعالیت خود مشغول باشند تا در حین عمل مشکلی برای بیمار اتفاق نیافتد.
معمولا بیمارستان ها و مراکز درمانی پیشرفته و بزرگ دارای ژنراتور اختصاص هستند. تا به کار افتادن ژنراتور ممکن است مقداری طولی بکشد که این وقفه از ادامه فعالیت دستگاه های حساس در بیمارستان و اتاق عمل جلوگیری می کند.
به همین منظور از یو پی اس برای تامین برق موقت و جلوگیری از وقفه در کارکرد مومات برقی تا روشن شدن ژنراتور استفاده می کنند.
در operating room یا اتاق عمل نسبت به اندازه و برق مورد استفاده از سیستم برقی استفاده می شود. معمولا اتاق عمل ها از 3 تابلوی الکتریکی 250 وات 15 آمپر استفاده می شود. هر کدام از تابلوهای الکترونیکی دارای 4 عدد پریز هستند.
استفاده از یو پی اس در اتاق یک ضرورت است و باید از کیفیت و قدرت عالی برخوردار باشد و مدت زمان 4 الی 8 ساعت بتواند پشتیبانی کند تا دستگاه های پزشکی کار کند و راندمان 99 درصد را ارائه کند.
درباره این سایت